Italské sýryJe zde 16 zboží.

Sýr Parmigiano Reggiano se ručně vyrábí v malé rodinné mlékárně "Latteria soc. Casale di Bismantova" malého města Castelnovo ne´ Monti, které spadá do národního parku Appennino Tosco-Emiliano. Výsledná chuť sýru Parmigiano Reggiano je závislá na kvalitě kravského mléka. To je pečlivě vybíráno k dosažení co nejchutnějšího sýru. Doba zrání tohoto sýru je 30 měsíců. Doporučujeme podávat nožíkem nalámaný k vínu a také velmi zajímavá je kombinace s balzamikovým octem nebo želatinou (Saporina, Fragolina, Prelibato).

Košík  

(prázdný)

Zprávy

NOVINKY (2013-12-07)

 

Otevřeli jsme pro Vás pravou italskou restauraci v Brně. Kde nás najdete? CASTELLANA TRATTORIA, Novobranská 4, Brno 602 00. Sledujte nás na facebooku nebo na webových stránkách www.castellana.cz.

 

Možnost zakoupení i ochutnání našich produktů ve vinném baru Petit Cru, Údolní 11, Brno

 

Osobní odběr možný v Castellana trattoria, Novobranská 4, Brno 602 00.

 

 

Všechny zprávy

INS BLOG
INS BLOG