This is alternative content.

Vína Sýry Masné výrobky Ostatní E-shop

Olej jako víno, "zlato" z Marche

logo_mazzola_web_250Farma Mazzola se narodila z vášně pro přírodní a originální výrobky. Na území Senigallia v provincii Ancona, kam se rodina Giobbi (vlastník farmy Mazzola) před pár lety usadila, vlastní olivové háje, které kompletně zreorganizovala k získání jedinečných olivových olejů. Veškeré zpracování olivového oleje je zcela „in-house“. Díky tomu je umožněno sledování každého kroku výrobního cyklu a tím je zajištěna prvotřídní kontrola. Vše probíhá v optimálních podmínkách k získání co nejvyšší kvality. Celý výrobní postup je výsledkem mnohaletého výzkumu a neustálého zlepšování s jediným cílem na kvalitu.

Degustace "Bollicine"

Zveme Vás na další tématickou degustaci, tentokrát Vám představíme příjemné bublinky z Itálie.  

Kde: Vinný bar Petit Cru, Údolní 11, Brno 602 00

Kdy: 13.12.2012

V kolik: 18,30h 

 

Nebude chybět dobrůtka k zakousnutí :-) 

Cena degustace/os.: 450,-kč

Rezervace na tel. čísle: 774 497 787 - PETIT CRU

Kapacita míst je omezena

 

Budeme degustovat:

Pinot Spumante

Lambrusco Scuro

Prosecco Extra Dry

Prosecco Millesimato 2010

Metodo Classico Bianco Millesimato 2007

Metodo Classico Rosé Millesimato 2003

Metodo Classico Rosso Millesimato 2004

Salát - Modena al mare

Itálie Na Stole doporučuje tento osvěžující salát.salt_250

 

Pro 2 osoby:

180g mix listových salátů
80g uzeného lososa, nakrájený na malé kousky
50g hoblinek sýru Parmigiano-Reggiano
2 lžičky pesta alla genovese
2 lžičky dijónské hořčice
1 lžička olivového oleje extra vergine - Mazzola typ Raggia
špetka soli
pár kapek aceta balsamika Saporoso

Listový salát očistíme a případně natrháme na menší kousky, osolíme a vmícháme olivový olej smíchaný s pestem a hořčicí. Přidáme uzeného lososa a hoblinky italského sýru Parmigiano Reggiano a vše důkladně promícháme. Nakonec salát pokapeme acetem balsamikem Saporoso .

Degustace s Acetaia Malpighi

malpighi_prelibato_riserva_250
Z technických důvodů je degustace 10.5. zrušena a bude probíhat v novém termínu:
21. 6. 2012
v 18,30 h. ve vinném baru PETIT CRU , Údolní 11, Brno
Itálie na stole Vás zve na degustaci produktů Modenské octárny - Acetaia Malpighi , kde zrají skvělé balsamikové octy nejen k dochucení sýrů, ale i ryb a salátů.
Sergio jeden takový zeleninový salát připraví.  Chuťové buňky osvěžíme lehkými šumivými víny.aceto_balsamico_250

Cena degustace/os.: 400,-kč

Rezervace na
tel. čísle: 774 497 787 - PETIT CRU
Kapacita míst je omezena







index | 1-4 | následující | Celkem 10 článků

blog produkty partneři galerie video o nás kontakty
FacebookYouTubeRSS Feed

 

www.ItalieNaStole.cz © Copyright 2010 ::: Developed by Ra.K