Balsamo di Mela

Balsamo di Mela
  • Jablečný balzamikový ocet

Více detailů


420 Kč vč. DPH

  • Způsob výroby je stejný jako u výroby klasického balzamikového octu, obsahuje 70%hroznů Trebbiano a 30% jablek Fuji, dva dny se vaří a potom zraje 5 let v dřevěných sudech.
  • Doporučuje se ke všem druhům zeleniny (grilované, vařené, syrové), drůbeží a krůtí maso, pečené maso, zvěřina, čerstvé ovoce (zejména meloun a fíky), sýry.
  • Pro každodenní použití.
  • Složení: jablečná koncentrovaná šťáva, jablečný ocet
  • Objem: 100ml

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Only registered users can post a new comment.

Košík  

(prázdný)

Zprávy

NOVINKY (2013-12-07)

 

Otevřeli jsme pro Vás pravou italskou restauraci v Brně. Kde nás najdete? CASTELLANA TRATTORIA, Novobranská 4, Brno 602 00. Sledujte nás na facebooku nebo na webových stránkách www.castellana.cz.

 

Možnost zakoupení i ochutnání našich produktů ve vinném baru Petit Cru, Údolní 11, Brno

 

Osobní odběr možný v Castellana trattoria, Novobranská 4, Brno 602 00.

 

 

Všechny zprávy

INS BLOG
INS BLOG